De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo
Vakantie zoeken

Zoek uw ideale reis

Vul nu je voorkeuren in!

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar
+ Voeg kind toe
Reisgezelschap wijzigen Reisgezelschap opslaan
Tot 50% voordeliger
Weinig files & korte inchecktijden
Groot aanbod in vakanties
Lage kinderprijzen

Wilt u graag op vakantie vanaf Duitsland of een reis boeken via een Duits reisbureau? Dan profiteert u van een heleboel voordelen! Via vakantievanafduitsland.nl kunt u direct via een Duits reisbureau boeken, en dat in het Nederlands.

Bekijk het aanbod

Voordelen van Duitse reisbureaus?

✓ Vakantie vanaf Duitsland biedt u een groter aanbod aan touroperators uit Duitsland

✓ Juist omdat vakantie vanaf Duitsland met zoveel touroperators uit Duitsland samenwerkt en door onze jarenlange ervaring in de reiswereld kunnen wij u het beste van dienst zijn

✓ Door de lagere prijzen, minder lange rijafstanden en minder luchthavenbelasting is vliegen vanaf Duitsland zo populair

✓ Touroperators in Duitsland spelen hier goed op in en hebben een breed assortiment

Duitse reisbureaus

Bij Vakantie vanaf Duitsland werken we al een geruime tijd met Duitse touroperators en reisbureaus. Hierdoor kunnen wij de voordelen bieden die onze oosterburen geven, daarnaast krijgt u alle reisdocumenten gewoon in het Nederlands en zit u dus niet met een taalbarrière.

Vakantie vanaf Duitsland werkt samen met ruim 50 touroperators uit Duitsland zoals;

TUI Duitsland, 1-2 FLY, ITS, Schauinsland, Tjearenborg, Jahn reizen

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit het aantal touroperators in Duitsland.

Bestemmingen Duitse reisbureaus

Vakantie vanaf Duitsland kan u door de samenwerking met touroperators uit Duitsland bijna alle bestemmingen over de hele wereld aanbieden. Touroperators in Duitsland hebben hun eigen voorwaarden en zijn niet aangesloten bij een ANVR of SGR zoals wij dit in Nederland kennen, voor touroperators in Duitsland geldt garantie door middel van het Sicherungsschein.

Daarom raden wij van vakantie vanaf Duitsland u altijd aan om de Duitse voorwaarden goed door te lezen. Want bij touroperators in Duitsland gelden de kinderleeftijden bijvoorbeeld soms wel tot zestien of achttien jaar, wat een voordeel!

Aanbiedingen

U kunt bij vakantie vanaf Duitsland naast zonvakanties vanaf vliegvelden in Duitsland ook terecht voor last minutes en stedenreizen aangeboden door touroperators uit Duitsland. Vakantie vanaf Duitsland is een initiatief van reisbureau Kroeze te Tubbergen, daarom zijn er altijd professionele medewerkers die u te woord kunnen staan en die u verder kunnen helpen met het boeken van die welverdiende vakantie.

Bekijk aanbod Contact

Ervaringen van andere vakantiegangers

In plaats van dat wij proberen u te overtuigen, laten we dat onze klanten doen! Zij weten als geen ander hoeveel geld er bespaard kan worden op een vliegreis, omdat zij het al eens, of meerdere keren, hebben meegemaakt!

4 klanten beoordelen Vakanties vanaf Duitsland met een 8.6!

Fam. Boeve

8 juni 2016

Heerlijke vakantie gehad in hotel Crystal Family in Belek in de 1e week van mei. Prachtig weer, net hotel, direct aan het strand. Leuke animatie, goed eten, vriendelijk personeel. Zwembaden met glijbanen erg leuk voor de kinderen. Klein winkelcentrum net buiten hotel. Prima geregeld via vakantievanafduitsland.nl.

Dhr. Koopman

26 januari 2017

We hebben een prachtige vakantie gehad op Ibiza. We zijn erg goed geholpen door vakantievanafduitsland.nl, wisten we maar eerder dat het zoveel voordeliger kon!

Ibiza is ook een zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Bedankt vakantievanafduitsland.nl!

Mevr. Sars

26 januari 2017

Net teruggekomen van een heerlijk vakantie met de kids. Wij verbleven in Parque Raquel op Gran Canaria. Het was heerlijk om zo kort onderweg te zijn, wij hebben het voordeel dat we vlakbij Duitsland wonen, de reis was erg rustig. Een verademing in vergelijking met Nederland. Wij bedankt vakantievanafduitsland voor de goede zorgen!

Mevr. Schipdam

26 januari 2017

Club Marthas Resort is een fantastisch hotel, alles was aanwezig voor een heerlijke zomervakantie. Boeken ging snel, makkelijk en het is inderdaad veel goedkoper om op vakantie te gaan vanaf Duitsland.

Volgend jaar gaan wij hier zeker weer heen!

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!