De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo
Vakantie zoeken

Zoek uw ideale reis

Vul nu je voorkeuren in!

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar
+ Voeg kind toe
Reisgezelschap wijzigen Reisgezelschap opslaan
Vakanties tot 50% goedkoper Aantrekkelijke kinderprijzen Groot aanbod Weinig files

VerzekeringenLogo Europeesche Verzekeringen

www.vakantievanafduitsland.nl werkt samen met de gerenommeerde verzekeringsmaatschappij Europeesche Verzekeringen.

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Met de reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen bent u optimaal gedekt voor personenhulp, geneeskundige kosten , ongevallendekking, bagage enz. De annuleringsverzekering zorgt ervoor dat u uw reissom terug ontvangt* wanneer u de reis zou moeten annuleren of afbreken.

Op welke manier kan ik een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten?


Tijdens het boekingsprocess kunt u, na het invullen van uw persoonsgegevens, een keuze maken welke verzekeringen u wenst af te sluiten. Het is niet verplicht om zowel een reis- & annuleringsverzekering af te sluiten. Heeft u al een reisverzekering? Dan is het mogelijk om via ons de annuleringsverzekering af te sluiten.

Heeft u al een reservering gemaakt maar nog geen verzekeringen afgesloten?

Het is altijd mogelijk om na uw reservering een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Neem hiervoor contact met ons op. Houd u er echter rekening mee dat een annuleringsverzekering binnen 5 werkdagen na reservering afgesloten dient te worden om de volledige dekking te kunnen garanderen. Sluit u buiten 5 werkdagen uw annuleringsverzekering af, dan zijn alleen nieuwe annuleringssituaties gedekt.

Dekkingsoverzicht & aanvullende informatie


Voor een uitgebreid dekkingsoverzicht voor uw reisverzekering verwijzen wij u naar https://www.europeesche.nl/verzekering/kortlopende-reisverzekering. Wij sluiten altijd een “comfort” dekking af voor de reisverzekering, zonder gelddekking. Wenst u graag geld te willen verzekeren, neem dan contact met ons op.

Voor de voorwaarden van de annuleringsverzekering verwijzen wij u naar https://www.europeesche.nl/verzekering/kortlopende-annuleringsverzekering. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal verzekerd bent, daarom sluiten wij altijd voor u de “Allrisk” annuleringsverzekering af.

*De Europeesche Verzekeringen is de partij welke uw schade zal beoordelen en na goedkeuring zal overgaan tot uitkering.

Contactgegevens

VakantieVanafDuitsland.nl / Reisbureau Kroeze B.V.

Almeloseweg 6

7651 NG Tubbergen

K.v.K. nr: 6075792

info@vakantievanafduitsland.nl 0546-628621

Openingstijden

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen of langskomen in ons filiaal in Tubbergen!