Vakantie zoeken

Zoek uw ideale reis

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x
+ Voeg kind toe
Reisgezelschap wijzigenReisgezelschap opslaan

tot:
Lage kinderprijzen Kinderprijzen tot 17 jaar Hoge vroegboekkortingen Bagage vaak inbegrepen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst onderstaande veel gestelde vragen.

Wie is vakantievanafduitsland.nl?

www.vakantievanafduitsland.nl is een initiatief van Reisbureau Kroeze B.V. uit Tubbergen. Dit Reisbureau is één van de grootste reisbureaus van Oost-Nederland en bestaat sinds 1997. Al 3 x is Reisbureau Kroeze uitgekozen als beste reisbureau van TUI Nederland (Arke & Holland International) en in 2008 als beste reisbureau van Overijssel en derde beste reisbureau van Nederland. www.vakantievanafduitsland.nl biedt haar bezoekers de service om vakanties en tickets te zoeken en reserveren met vertrek vanaf de Duitse luchthavens. Inmiddels hebben wij vele vaste boekers op de site uit geheel Nederland. Wij krijgen vele nieuwe boekers via mond tot mond reclame.

Waarom boeken bij vakantievanafduitsland.nl?

In vele gevallen is www.vakantievanafduitsland.nl voordeliger dan de Nederlandse reisorganisaties. U heeft tijdens uw autoreis naar de luchthaven vrijwel geen last van files, profiteert van lage kinderprijzen en voordelig parkeren. www.vakantievanafduitsland.nl checkt in 1x vele gerenommeerde Duitse reisorganisaties op beschikbaarheid. Desnoods zoekt www.vakantievanafduitsland.nl een vlucht bij de ene reisorganisatie en het verblijf van de andere reisorganisatie. Dit gaat geheel automatisch. Dit noemen wij e-package. De Duitse reisorganisaties en touroperators hebben een hoge niveau qua accomodaties. Omdat wij een grote partner zijn van vele Duitse reisorganisaties hebben wij een goede relatie met deze organisaties en kunnen daardoor vaak meer bereiken voor u.

Hoe gaat het online reserveren precies in zijn werk?

U geeft zoveel mogelijk zoekcriteria in welke voldoen aan uw wensen en geef een zoekopdracht. www.vakantievanafduitsland.nl zal dan zelf voor u de meest ideale aanbiedingen zoeken. Klik door op de bestemming en de accommodatie waar uw interesse naar uit gaat. Door op beschikbaarheid te drukken kijkt www.vakantievanafduitsland.nl of de door u gevraagde reis beschikbaar is. Daarna geeft u al uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens geeft u aan welke verzekeringen u wenst af te sluiten. In het laatste scherm kiest u op welke wijze u de betaling wenst te doen. Betaalt u per i-deal dan is de reservering vrijwel altijd gegarandeerd. Wij dienen de boeking alleen nog door te zetten naar het Duitse reserveringssysteem (in de tussenliggende tijd zou iemand anders de reis kunnen wegboeken). Kiest u voor de overige mogelijkheden dan kunnen wij de boeking definitief maken na ontvangst van uw betaling. Tot 7 weken voor vertrek kunnen wij uw boeking in optie houden voor enkele dagen. Boekt u binnen 7 weken voor vertrek dan kunnen wij de boeking niet voor u in optie houden. Hoe sneller u de betaling regelt hoe meer kans dat de door u gevraagde reis doorgang kan vinden.

Hoe krijg ik de speciale kinderkortingen te zien?

Op het eerste scherm met prijzen krijgt u de prijs voor de volwassenen te zien. Wanneer u doorklikt naar de beschikbaarheid, krijgt u een totaalprijs voor de opgegeven volwassenen en kinderen. U krijgt een speciale kinderprijs wanneer kinderen overnachten op dezelfde kamer als de volwassenen. Kinderprijzen zijn er vanaf € 149,- per kind. Sommige hotels hanteren speciale kinderprijzen voor kinderen tot en met 16 jaar.

Hoe kan ik de mogelijkheden zien voor meer dan 2 volwassenen in meerdere kamers?

Wanneer u voor meer dan 2 volwassenen wilt zoeken met verblijf in meer dan één kamer dan adviseren wij u om voor slechts 2 personen te zoeken. Als u een interessante reis heeft gevonden kunt u contact met ons opnemen zodat wij voor u een reservering kunnen maken voor meerdere volwassenen of meerdere kamers. U kunt echter wel zoeken voor een verblijf met 4 volwassenen op één kamer.

Hoe kan ik de mogelijkheden zien voor een gezin met meer dan 2 kinderen?

Helaas is het niet mogelijk voor u om te kijken naar de mogelijkheden wanneer uw gezin uit meer dan 2 volwassenen en 3 kinderen bestaat. Wij adviseren u contact met ons op te nemen zodat wij u een passend voorstel kunnen voorleggen.

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis?

In de meeste gevallen is het vervoer vanaf de luchthaven op uw vakantiebestemming naar uw verblijf inbegrepen. Mocht de transfer er niet bij in zitten dan wordt dit ook vermeldt op uw boekingsbevestiging.

Hoe kom ik in het bezit van mijn reisbescheiden/tickets?

De reisbescheiden worden in de meeste gevallen per mail naar u verstuurd. Mochten wij de reisbescheiden ontvangen per post van de reisorganisatie, dan zullen wij u de reisbescheiden per post toesturen.

Wat moet ik doen als mijn naam verkeerd gespeld is?

U dient direct contact met ons op te nemen zodat de juiste naam doorgegeven kan worden. In de meeste gevallen berekent de reisorganisatie kosten voor een naamswijziging. Het is daarom van belang om direct de juiste namen bij reservering in te voeren.

Hoe zit het met de garantie van mijn reis?

www.vakantievanafduitsland.nl is een onderdeel van Reisbureau Kroeze BV welke lid is van de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. In vele gevallen maakt u een reservering bij een Duitse reisorganisatie. Deze organisaties hanteren hun eigen eigen reis- en boekingsvoorwaarden. Deze zijn in Duitsland altijd uitstekend geregeld. Wij conformeren ons altijd aan de individuele voorwaarden van de Duitse reisorganisaties waar u uw boeking heeft ondergebracht.

Hoe dien ik de namen van de passagiers in te vullen?

In het reserveringsformulier dient u uw eerste voornaam, achternaam en geboortedatum in te geven zoals deze in uw paspoort of identiteitskaart vermeldt staat. Een eerste voorletter is niet voldoende. Bent u getrouwd, dan dient u uw meisjesnaam in te geven.

Zijn de vliegtijden definitief?

De vliegtijden die u tijdens het maken van uw reservering ziet, zijn ten aller tijden onder voorbehoud. Op uw vliegticket staan de definitieve vliegtijden vermeld. Het kan voorkomen dat tussen het ontvangst van uw reispapieren en uw vertrek een tijdswijziging bij ons binnenkomt. In dat geval wordt u door ons op de hoogte gebracht. Wij adviseren u de avond voor vertrek de website van de luchthaven te raadplegen. Op de website worden evt. vluchtwijzigingen doorgegeven.

Hoe kan ik mijn reis verzekeren?

U kunt via www.vakantievanafduitsland.nl direct uw reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. U krijgt deze optie wanneer u uw reservering gaat maken. www.vakantievanafduitsland.nl werkt samen met de Europeesche Verzekeringen, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Kan ik ook een huurauto online reserveren?

Op dit moment is het niet mogelijk uw huurauto online te reserveren. www.vakantievanafduitsland.nl brengt u graag een voorstel uit. U kunt deze optie aangeven wanneer u uw reservering maakt.

Zijn alle aanbiedingen en vluchten op de site up-to-date en boekbaar?

Vrijwel alle aanbiedingen zijn direct beschikbaar en komen rechtsreeks uit de datase van circa 50 Duitse reisorganisaties en zijn daarom altijd up-to-date. U dient wel op de beschikbaarheidknop te drukken, zo weet u direct of de reis geboekt kan worden.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546-628 621 of per e-mail info@vakantievanafduitsland.nl.

Maandag09.00 – 17.00 Vrijdag09.00 – 18.00
Dinsdag09.00 – 18.00 Zaterdag09.00 – 17.00
Woensdag09.00 – 18.00 ZondagGesloten
Donderdag09.00 – 21.00

In noodgevallen zijn wij bereikbaar op het aangegeven telefoonnummer op ons antwoordapparaat.

Vliegen vanaf Munster?

Vliegveld Münster is een kleine luchthaven, ongeveer 45 minuten vanaf de grens bij Enschede. Luchthaven Münster biedt u 7500 parkeerplaatsen tegen gunstige parkeertarieven om uw reis vanaf vliegveld Münster nog aantrekkelijker te maken. Zo parkeert u al uw auto voor € 39,- voor 8 dagen.

Doordat de luchthaven compact is, zijn de inchecktijden korter dan vanaf Amsterdam Schiphol. Tevens biedt luchthaven Münster u de mogelijkheid om de avond van te voren in te checken zodat u de volgende dag direct naar het vliegtuig kan gaan.

Is het voordeliger om te vliegen vanaf vliegveld Münster?

Voor veel Nederlanders is het voordelig om te vliegen vanaf vliegveld Münster. Dit komt doordat de belasting in Duitsland op het gebied van vliegen lager zijn dan die in Nederland.

Reisbureau Kroeze B.V. biedt u vele mogelijkheden met vertrek vanaf vliegveld Münster. Of u nu alleen een vlucht wenst te reserveren vanaf vliegveld Münster of een geheel verzorgde reis? Op www.vakantievanafduitsland.nl vind u alle mogelijkheden voor elk gewenst budget. Buiten vertrek vanaf vliegveld Münster biedt www.vakantievanafduitsland.nl u ook verschillende mogelijkheden met vertrek vanaf alle luchthavens in zowel Duitsland als Nederland.

Bestemmingen die worden aangevlogen vanuit vliegveld Münster

Er zijn vele bestemmingen die worden aangevlogen vanuit vliegveld Münster. Binnen Europa kunt u o.a. vliegen naar Mallorca, Canarische Eilanden, Griekse Eilanden, Turkije en Egypte. Ook voor een stedenreis kunt u vliegen vanaf vliegveld Münster. Hierbij kunt u o.a. denken aan Londen, Parijs, Barcelona en Rome.

Gerenommeerde reisorganisaties

www.vakantievanafduitsland.nl werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties. Deze reisorganisaties bieden gunstige kinderprijzen, zo reizen kinderen al mee vanaf € 99,- per kind. Kinderen tot 2 jaar reizen zelfs gratis. Voor oudere kinderen zijn er hotels geselecteerd die kinderkortingen aanbieden voor kinderen tot en met 16 jaar.

Waarom vliegen vanaf Duitsland?

Voor vliegen vanaf Duitsland bent u bij www.vakantievanafduitsland.nl op het juiste adres! Vanaf diverse luchthavens reist u makkelijk en snel naar vele bestemmingen binnen en buiten Europa. Indien u gaat vliegen vanaf Duitsland kunt u tevens profiteren van de speciale lage kinderprijzen en gunstige parkeertarieven.

Vele mensen zijn u reeds voorgegaan en kiezen telkens weer voor het vliegen vanaf Duitsland. Een voordeel voor u hierbij is dat in Duitsland andere seizoenen/vakanties gehanteerd worden als in Nederland. Zo wordt het vliegen vanaf een Duitse luchthaven vaak nog aantrekkelijker.

Vele andere voordelen van het reizen vanaf een Duitse luchthaven zijn:

 • Kortere inchecktijden
 • Kleine en overzichtelijke luchthavens
 • Meest gunstige parkeerplaatsen reeds van te voren door ons te boeken
 • Bij boeking vaak een treinkaartje vanaf de grens naar de luchthaven inclusief
 • Rustige aanrij routes en goede bereikbaarheid
 • Lagere luchthavenbelastingen
 • Veel keus uit vertrekdata en reisduren
 • Binnen 2 uur rijden veel aanbod

Als u gaat vliegen vanaf Duitsland dan hebben wij daarin de meeste keus. Wij werken met de meest gerenommeerde Duitse reisorganisatie al vele jaren naar volle tevredenheid.

Wij hebben daarom veel ervaring met de diverse aanbieders en kunnen u het beste advies geven zodat u het vliegen vanaf Duitsland als zeer prettig zult ervaren.

Het is dus niet vaak alleen voordeliger om te vliegen vanaf Duitsland maar uw vakantie begint al relaxt en dat is toch de bedoeling?

Ontdek het gemak van het reizen via www.vakantievanafduitsland.nl en geniet van alle gemakken van het vliegen vanaf Duitsland!

Waarom vliegtickets boeken met vertrek vanaf Duitsland?

Boeken van vliegtickets vanaf Duitsland doet u razendsnel op onze site. Wij willen dat het voor u als klant mogelijk is om binnen enkele minuten een vliegticket te boeken. Wij bieden u de mogelijkheid een vliegticket te boeken vanaf bijvoorbeeld Münster, Dusseldorf, Frankfurt en veel andere Duitse luchthavens. Maar natuurlijk blijven wij de Nederlandse luchthavens trouw.

Onze site is overzichtelijk en na het ingeven van uw gegevens krijgt u binnen enkele ogenblikken de meest voordelige vliegtickets te zien vanaf alle Duitse luchthavens.

In slechts enkele minuten boekt u snel en veilig uw vliegtickets.

Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat wij de beste prijzen voor uw vliegtickets aanbieden. Door onze keuze in zee te gaan met prima maatschappijen wordt het ons mogelijk gemaakt de beste deals te sluiten tegen een goede prijs waar u als klant van kunt profiteren. Onze taak is het om voor u alle maatschappijen te vergelijken zodat u de beste prijs krijgt voor uw vliegtickets.

U kunt de beschikbare vliegtickets sorteren op prijs, vertrektijd, luchtvaartmaatschappij en aantal stops. Met het boeken van uw vliegtickets bieden wij u de perfecte service. U bent gegarandeerd van vertrouwd betalen en boeken.

Er zijn vele bestemmingen die worden aangevlogen vanaf Duitse luchthavens. Binnen Europa kunt u o.a. vliegen naar vele steden, maar ook naar het populaire Amerika, of het indrukwekkende Azie. Gaat u voor een kort verblijf naar een leuke stad, of moet u voor zaken naar Hong-Kong, reisbureau Kroeze maakt het voor u mogelijk via onze site www.vakantievanafduitsland.nl

Naast uw vliegticket verzorgen wij graag uw hotel of een mooie huurauto op uw bestemming. Ook hiervoor kunt u terecht op onze site.

Vliegen vanaf Bremen?

www.vakantievanafduitsland.nl biedt u vele mogelijkheden met vertrek vanaf vliegveld Bremen. Vliegveld Bremen ligt ongeveer 2 uur rijden vanaf Groningen en is gemakkelijk te bereiken met de auto.

Vliegveld Bremen beschikt over 4500 parkeerplaatsen in twee parkeergarages tegenover terminal 1 t/m 3. Beide parkeergarages bieden parkeerruimte voor langdurig parkeren.

U parkeert uw auto al vanaf € 49,- per auto voor 8 dagen.

Vliegveld Bremen biedt u de mogelijkheid om de avond van te voren in te checken. Dit is handig voor reizigers die overnachten in de directe omgeving van de luchthaven. U geeft uw bagage af en ontvangt uw boardingpass. Op de dag van vertrek kunt u zich direct naar het vliegtuig begeven zonder dat u hiervoor bij de incheckbalies in de rij dient te staan.

Vele bestemmingen worden aangedaan vanuit vliegveld Bremen. Zo kunt u diverse Europese steden bezoeken zoals o.a. Oslo, Riga, Londen, Barcelona en Venetië. Maar ook voor een zonvakantie kunt u vliegen vanaf vliegveld Bremen. Denkt u hierbij aan o.a. Mallorca, de Griekse Eilanden, Turkije, Spanje en Portugal.

Reizen met vertrek vanaf vliegveld Bremen heeft vele voordelen zoals korte inchecktijden, lage vliegbelasting en hoge kinderkortingen. Zo reizen kinderen al mee vanaf € 99,- per kind. Tevens profiteren kinderen tot en met 16 jaar van een lage kinderprijs, hiervoor zijn speciale hotels geselecteerd.

Bezoek onze site www.vakantievanafduitsland.nl voor de mogelijkheden met vertrek vanaf vliegveld Bremen.

Vliegen vanaf Dusseldorf?

Vakantie vanaf Duitsland is al jaren dé specialist voor vliegen van luchthaven Düsseldorf.

Vliegen vanaf Düsseldorf is ideaal ten opzichte van Schiphol. Niet alleen is vliegen vanaf Düsseldorf overzichtelijk, de parkeerkosten zijn een stuk lager en meldingstijd voor vertrek is korter.

Düsseldorf International ligt ongeveer 10 kilometer van het centrum van Düsseldorf en is erg goed bereikbaar per auto, doordat er een directe aansluiting op de A44 is.

Ook is het mogelijk uw vakantie vanaf luchthaven Düsseldorf per trein te beginnen. De luchthaven beschikt namelijk over een treinstation. Per dag wordt het station aangedaan door ca 350 treinen. Vliegen vanaf Düsseldorf is al mogelijk vanaf 1927.

In die tijd is er natuurlijk veel veranderd. Inmiddels is Luchthaven Düsseldorf één van de meest moderne en de derde grootste luchthaven van Duitsland.

Vrijwel elke luchtvaartmaatschappij en reisorganisatie biedt mogelijkheden aan om te vliegen vanaf Düsseldorf. Er worden veel vluchten binnen Duitsland uitgevoerd, maar natuurlijk ook naar veel bestemmingen in heel Europa en zelf over de hele wereld.

Vanaf luchthaven Düsseldorf worden maar liefs 180 bestemmingen aangedaan met 75 luchtvaartmaatschappijen. Jaarlijks worden er meer dan 18 miljoen passagiers vervoerd.

Reisbureau Kroeze kan het vliegen vanaf Düsseldorf nog prettiger voor u maken door tegen een gereduceerd tarief uw parkeerplaats of hotelovernachting te reserveren.

Uiteraard zijn hier diverse mogelijkheden voor, waarover uw reisadviseur u graag meer informatie geeft. Voordat u vlucht vertrekt kunt u op Düsseldorf International (tax-free) winkelen, heerlijk eten of gezellig een drankje doen. Tevens is er een groot panorama terras met een prachtig uitzicht over de vliegtuigen.

Waarom reizen vanaf verschillende luchthavens in Duitsland?

In Duitsland zijn meer dan 50 luchthavens, de Duitse nationale vliegtuigmaatschappij is Lufthansa.

Bij luchthavens in Duitsland denken we vooral aan de vliegvelden Düsseldorf, Weeze, Münster, Keulen en Bremen. Vliegen vanaf Luchthavens in Duitsland heeft erg veel voordelen, zo zijn er namelijk minder lange wachttijden en is er een groot aanbod aan goedkope vluchten.

Ook zijn luchthavens in Duitsland goed bereikbaar en is het parkeren op luchthavens in Duitsland goedkoper.

U kunt bijvoorbeeld op luchthaven Düsseldorf al voor 3 euro per uur parkeren. Toerkoop Kroeze is gespecialiseerd in vertrek vanaf luchthavens in

Duitsland en omdat ons reisbureau zich in Tubbergen heeft gevestigd zijn luchthavens in Duitsland voor de mensen uit deze omgeving vaak maar ruim een uurtje rijden, dus is dit nog dichter bij huis dan vliegveld Schiphol in Amsterdam.

Maar ook mensen buiten de omgeving van Tubbergen kunnen natuurlijk genieten van de voordelen die luchthavens in Duitsland te bieden hebben, door de verkeersdrukte in ons land kan het voor mensen uit het Zuiden, Oosten en Noorden van Nederland makkelijker zijn om naar een luchthaven uit Duitsland te rijden dan naar bijvoorbeeld Schiphol.

In Duitsland vinden we wat kleinere luchthavens en deze zijn vaak ook wat overzichtelijker. Ook word er vaker gevlogen dan in Nederland, een vlucht die in Nederland twee keer per week gaat, vertrekt misschien wel twee keer per dag vanaf een luchthaven in Duitsland.

En natuurlijk niet te vergeten, de lagere luchthavenbelasting speelt ook een grote rol in de keuze om vanaf luchthavens uit Duitsland te vertrekken.

Vliegen vanaf Keulen?

Vliegen vanaf Keulen is een mogelijkheid waar veel mensen niet aan denken. Vanaf Arnhem bent u al binnen 1 uur en 45 minuten op vliegveld Keulen. Veel mensen denken eerder aan vliegen vanaf Düsseldorf, maar vanaf Keulen vliegen kan soms vele malen goedkoper zijn.
Deze 20 minuten verschil heeft u toch hiervoor wel over?

Vliegveld Keulen-Bonn, zoals het officieel genaamd is, ligt op 15 minuten vanaf de binnenstad van Keulen. U kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te reizen. Wist u dat u bij veel Duitse reisorganisaties een gratis retour-treinticket bij uw reispapieren ontvangt? Vraag ons om welke reizen dit gaat!

Vanaf Keulen vliegt u al naar diverse bestemmingen. Voor uw all inclusive zonvakanties zijn er erg veel mogelijkheden, denkt u aan Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte.
Maar ook voor stedentrips bent u hier aan het goede adres, veel vluchten naar bijvoorbeeld Istanbul, Lissabon, Londen, Barcelona en Venetië.
Ook vliegveld Keulen-Bonn beschikt over vele winkels en gezellige barretjes en restaurants.

Vliegen vanaf Paderborn?

Waarom vliegen vanaf Paderborn? Uw vakantie begint goed vanaf Paderborn, op nog geen 2 uur vanaf Enschede ligt dit vliegveld. U kunt vliegen vanaf Düsseldorf en Keulen, maar Paderborn is zeker ook erg geschikt. Een klein vliegveld met vele bestemmingen, dat is het voordeel voor een vakantie vanaf Paderborn.

Er bevinden zich verschillende parkeermogelijkheden rond het vliegveld, vaak zijn deze vele malen goedkoper dan in Nederland.
Ook Paderborn heeft enige winkels en gezellige restaurantjes.

Ook met openbaar vervoer kunt u naar vliegveld Paderborn reizen, u kunt met de trein tot aan het centrum van Paderborn komen, vanuit hier rijdt 2 keer per uur een bus richting het vliegveld.

Wilt u liever overnachten voordat uw vliegreis begint? Dat is mogelijk in een van de nabij gelegen hotels, hierin is een goed en uitgebreid aanbod.

U vliegt in een paar uur naar bijvoorbeeld de volgende steden: Wenen, Barcelona, Londen en Lissabon.

Vliegen vanaf Hannover?

Laat u uw vakantie binnenkort ook beginnen vanaf Hannover? Dit vliegveld bereikt u al binnen 2,5 uur vanuit Enschede. Het komt vaak voor dat vakanties welke vertrekken vanaf Hannover voordeliger uitpakken dan van andere luchthavens.

Vliegveld Hannover is de laatste jaren gegroeid tot een modern en internationale luchthaven. Vanaf Hannover vliegt u binnen enkele uren naar de zonnigste zonbestemmingen zoals de Canarische eilanden, Balearen, Turkse Riviera, en nog vele meer.

Ook voor stedentrips kunt u vertrekken vanaf Hannover, bijvoorbeeld naar steden als Lissabon, Parijs, Istanbul, Londen, Rome en Barcelona.
Parkeren bij vliegveld Hannover is voordelig, er zijn meerdere parkeerplekken rondom het vliegveld beschikbaar.

Vraag hierna bij een van onze medewerkers. Per trein is Hannover zeker ook perfect bereikbaar.

Contactgegevens

VakantieVanafDuitsland.nl / Reisbureau Kroeze B.V.

Almeloseweg 6

7651 NG Tubbergen

K.v.K. nr: 6075792

info@vakantievanafduitsland.nl 0546-628621

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00
 • 18:00
 • Dinsdag
 • 09:00
 • 18:00
 • Woensdag
 • 09:00
 • 18:00
 • Donderdag
 • 09:00
 • 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00
 • 18:00
 • Zaterdag
 • 09:00
 • 17:00
 • Zondag
 • Gesloten