De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo
Vakantie zoeken

Zoek uw ideale reis

Vul nu je voorkeuren in!

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar
+ Voeg kind toe
Reisgezelschap wijzigen Reisgezelschap opslaan

Vakantie vanaf Keulen

Bent u op zoek naar een vakantie vanaf Keulen? Op vakantievanafduitsland.nl vindt u een enorm aanbod in prachtige vakanties vanaf Keulen. Wanneer u op zoek bent naar een vakantie vanaf Keulen hoeft u dus niet verder kijken.

Keulen voordelen

Waarom kiezen Nederlandse toeristen voor een vakantie vanaf Keulen?

  • Vliegen vanaf Keulen is goedkoper dan vanaf Nederland
  • Vanuit Keulen zijn er vaak rechtstreekse vluchten
  • Korte inchecktijden
  • Parkeren is 60% goedkoper
  • Een vakantie vanaf Keulen betekent minder files onderweg

Bestemmingen

Vakantievanafduitsland.nl heeft een enorm aanbod in vakanties vanaf Keulen. Boek bijvoorbeeld een vakantie naar Europa, naar populaire bestemmingen als Zakynthos, Kreta of Algarve, of zoek een vakantie naar verre bestemmingen als Afrika.

Boeken & contact

Geïnteresseerd geworden in een vakantie vanaf Keulen? Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie vanaf Keulen naar één van bestemmingen. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via de mail of de telefoon.

Bekijk vliegvakanties Contact

Ervaringen van andere vakantiegangers

In plaats van dat wij proberen u te overtuigen, laten we dat onze klanten doen! Zij weten als geen ander hoeveel geld er bespaard kan worden op een vliegreis, omdat zij het al eens, of meerdere keren, hebben meegemaakt!

4 klanten beoordelen Vakanties vanaf Duitsland met een 8.6!

Mevr. Schipdam

26 januari 2017

Club Marthas Resort is een fantastisch hotel, alles was aanwezig voor een heerlijke zomervakantie. Boeken ging snel, makkelijk en het is inderdaad veel goedkoper om op vakantie te gaan vanaf Duitsland.

Volgend jaar gaan wij hier zeker weer heen!

Fam. Boeve

8 juni 2016

Heerlijke vakantie gehad in hotel Crystal Family in Belek in de 1e week van mei. Prachtig weer, net hotel, direct aan het strand. Leuke animatie, goed eten, vriendelijk personeel. Zwembaden met glijbanen erg leuk voor de kinderen. Klein winkelcentrum net buiten hotel. Prima geregeld via vakantievanafduitsland.nl.

Dhr. Koopman

26 januari 2017

We hebben een prachtige vakantie gehad op Ibiza. We zijn erg goed geholpen door vakantievanafduitsland.nl, wisten we maar eerder dat het zoveel voordeliger kon!

Ibiza is ook een zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Bedankt vakantievanafduitsland.nl!

Mevr. Sars

26 januari 2017

Net teruggekomen van een heerlijk vakantie met de kids. Wij verbleven in Parque Raquel op Gran Canaria. Het was heerlijk om zo kort onderweg te zijn, wij hebben het voordeel dat we vlakbij Duitsland wonen, de reis was erg rustig. Een verademing in vergelijking met Nederland. Wij bedankt vakantievanafduitsland voor de goede zorgen!

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!