De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Theatraki

Griekse Eilanden, Kos, Kos-Stad

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Theatraki

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Theatraki

Hotelfaciliteiten

Een koffiehuis en een bar staan de reizigers van het verblijf ter beschikking. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

De kamers bieden airconditioning. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. Kinderbedjes voor kleine reizigers zijn beschikbaar. De kamers bieden een kitchenette en een thee-/koffiezetapparaat.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Het verblijf beschikt over een zwembad en een buitenbad. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Een kijkje in de omgeving van Kos-Stad

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!