De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Pearls of Crete – Holiday Residences

Griekse Eilanden, Kreta, Ierapetra

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Pearls of Crete – Holiday Residences

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Pearls of Crete – Holiday Residences

Hotelfaciliteiten

Een bagagedepot en een transferservice staan de reizigers van het hotel ter beschikking. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. Er zijn ook winkels. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De kamers bieden een woonkamer en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Het is ook mogelijk om afzonderlijke slaapkamers te boeken. Tot een van de faciliteiten van de kamers behoort een fornuis. Een internettoegang, een televisie en wifi ronden het voorzieningenaanbod af.

Sport/entertainment

Actieve reizigers in het verblijf genieten van vrijetijds- en ontspanningsmogelijkheden zoals massagebehandelingen (tegen betaling). Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Een kijkje in de omgeving van Ierapetra

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!