De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Maya Cabanas & Cenote Tulum

Mexico, Cancun - Riviera Maya - Yucatan, Tulum

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Maya Cabanas & Cenote Tulum

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Maya Cabanas & Cenote Tulum

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een bagagedepot en een restaurant. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. Bovendien is er een tuin. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Sportieve gasten, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen.

Kamers

In het verblijf staan kamers met een ventilator en een badkamer ter beschikking. Het faciliteitenaanbod op de meeste kamers wordt afgerond met een terras waar de gasten zich heerlijk kunnen ontspannen. Een tweepersoonsbed zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. De kamers bieden een internettoegang en wifi. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche.

Sport/entertainment

Op het terras is het heerlijk vertoeven. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Een kijkje in de omgeving van Tulum

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!