De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Kirki Village

Griekse Eilanden, Kreta, Panormos

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Kirki Village

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Kirki Village

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt 52 wooneenheden. Tot de faciliteiten van het hotel behoort een kluis. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi beschikbaar. De gasten kunnen in het hotel genieten van een restaurant, een eetzaal en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen deze (tegen betaling) op de parkeerplaats van het hotel parkeren. Andere service-opties zijn: een autoverhuur en medische dienst.

Kamers

De wooneenheden beschikken over afgescheiden slaapkamers. De uitrusting van van de wooneenheden bestaat uit een kluis en een koelkast.

Sport/entertainment

Het hotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Ligstoelen en parasols bieden de gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Aan de bar bij het zwembad kunnen de gasten diverse frisdranken bestellen. Tot de recreatiemogelijkheden van het hotel behoren golf en biljart. Tot de entertainmentmogelijkheden behoort verder een disco.

Eten en drinken

Het hotel biedt mogelijkheden als ontbijt, lunch en diner.

Een kijkje in de omgeving van Panormos

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!