De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Isabel

Spanje, Costa Brava, Blanes

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Isabel

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Isabel

Ligging

Dit jeugdhotel is vooral aantrekkelijk vanwege haar vriendelijke en aangename atmosfeer. Binnen ca. 5 minuten lopen, op ongeveer 150 m bereikt u het strand. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich bars, restaurants, winkels, het busstation van Blanes en een halte van het openbaar vervoer.

Hotelfaciliteiten

Dit hostel werd gebouwd in 1970. De gasten kunnen genieten van een verblijf in een van de 90 kamers. Tot de voorzieningen horen een restaurant en een bar.

Kamers

Diverse faciliteiten ronden de standaarduitrusting van de comfortabele wooneenheden af. De kamers bieden centrale verwarming en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Een kijkje in de omgeving van Blanes

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!