De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Gennadi Dreams

Griekse Eilanden, Rhodos, Gennadi

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Gennadi Dreams

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Gennadi Dreams

Hotelfaciliteiten

Een comfortabel verblijf van de reizigers wordt verzekerd door het aanbod aan faciliteiten en diensten van het hotel. Het hotel biedt 14 kamers. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

De kamers bieden een woonkamer en een keuken. Tot de standaardinrichting van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. Er zijn gescheiden slaapkamers aanwezig. De kamers beschikken over een afwasmachine, een wasmachine, een televisie en een dvd-speler. Comfort in de badkamer biedt een douche. Het hotel biedt gezinskamers en niet-rokenkamers.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. Een zwembad en een buitenbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Een kijkje in de omgeving van Gennadi

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!