De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Blue View Appartements

Caraïben, Curacao, Westpunt

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Blue View Appartements

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Blue View Appartements

Hotelfaciliteiten

Een restaurant, een bar en een autoverhuur staan de reizigers van het verblijf ter beschikking. Dankzij een internettoegang in de gemeenschappelijke ruimtes (tegen betaling) kunnen de gasten met de buitenwereld in contact blijven. De gasten die met de auto komen, kunnen deze (tegen betaling) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

De kamers bieden airconditioning, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. De uitrusting van de kamers bestaat uit een kitchenette, een telefoon en een televisie. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Een zwembad en een buitenbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Voor actieve reizigers biedt het verblijf duiken (tegen betaling) aan. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Eten en drinken

Er kan halfpension worden geboekt. Verder is het mogelijk om ontbijt te kiezen.

Een kijkje in de omgeving van Westpunt

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!