De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Bayside Boutique Hotel

Caraïben, Curacao, Willemstad

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Bayside Boutique Hotel

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Bayside Boutique Hotel

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt een restaurant, een bar en roomservice. Er zijn ook winkels. De kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op de speelplaats. Voor gasten die met de auto komen, is een parkeerterrein beschikbaar.

Kamers

Diverse voorzieningen in de comfortabele accommodaties zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het verblijf. Het hotel biedt niet-rokenkamers.

Sport/entertainment

Een zwembad en een buitenbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis, golfen, duiken en een fitness-studio zorgen voor afwisseling. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Eten en drinken

Bij grote honger of kleine trek kiezen de gasten gewoon tussen ontbijt, lunch of diner. Daarnaast stelt het hotel snacks ter beschikking.

Een kijkje in de omgeving van Willemstad

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!