De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Armonia

Spanje, Costa Brava, Lloret de Mar (via Barcelona)

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Armonia

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Armonia

Hotelfaciliteiten

De verschillende etages kunnen de gasten snel en eenvoudig met de lift bereiken. De gasten van het hotel krijgen bij aankomst een welkomstdrankje. Tot de voorzieningen horen een kluis, een restaurant en een bar. Wifi biedt de reizigers toegang tot het internet. Bovendien is er een tuin. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Een aangenaam verblijf wordt gegarandeerd door de comfortabele wooneenheden van het hotel. In het hotel staan kamers met een badkamer ter beschikking. Een balkon behoort tot de basisuitrusting van de meeste kamers. Comfort in de badkamer biedt een douche.

Sport/entertainment

Het verblijf beschikt over een zwembad. Op het terras is het heerlijk vertoeven. Tot de entertainmentmogelijkheden behoort verder de disco. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Eten en drinken

Gasten kunnen kiezen tussen ontbijt en diner.

Een kijkje in de omgeving van Lloret de Mar (via Barcelona)

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!