De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo

Ambrosia

Griekse Eilanden, Kreta, Stalis

Geef uw reisvoorkeuren op

Volwassenen kinderen

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar x

Reisopties naar Ambrosia

Sorteren op:

* Bovengenoemde prijzen kunnen elk moment veranderen bij de aanbieders en zijn daarom onder voorbehoud.

Ambrosia

Hotelfaciliteiten

Tot de voorzieningen horen een bagagedepot en een bar. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. Het is ook mogelijk om afzonderlijke slaapkamers te boeken. De kamers beschikken over een koelkast, een internettoegang en wifi. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Een zwembad en een buitenbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Copyright GIATA 2004 – 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 121520

Een kijkje in de omgeving van Stalis

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!