De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo
Vakantie zoeken

Zoek uw ideale reis

Vul nu je voorkeuren in!

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar
+ Voeg kind toe
Reisgezelschap wijzigen Reisgezelschap opslaan
Voordelig op vakantie
Groter aanbod in vakanties
Minder lange files & korte inchecktijden
Lage kinderprijzen vanaf €149,-

Bij vakantievanafduitsland.nl kunt u vliegen vanaf verschillende Duitse vliegvelden. Wij hebben deze op een rijtje gezet.

Aanbod Duitse vliegvelden

U kunt boeken via de volgende Duitse vliegvelden:

Bekijk alle bestemmingen Contact

Bremen

Vliegveld Bremen is zeer interessant voor vakantiegangers uit Groningen, die nog geen 2 uur hoeven te rijden gerekend vanaf de hoofdstad. Daarnaast heeft u op de weg naar Bremen veel minder last van files. Bremen heeft ook een goede en voordelige busverbinding vanaf Groningen. Meer informatie over vliegveld Bremen.

Düsseldorf

Düsseldorf is één van de meest populaire Duitse vliegvelden onder de Nederlanders. Vliegveld Düsseldorf ligt zuidelijker dan vliegveld Bremen (interessant voor vakantiegangers uit Oost- en Zuid-Nederland), maar is dichter aan de grens gelegen. Vliegveld Düsseldorf heeft een groot aanbod in vliegvakanties, het parkeren is hier ook nog eens 60% goedkoper!

Frankfurt

Van alle Duitse vliegvelden is Frankfurt het meest ver gelegen vanaf de Nederlandse grens. Toch is Frankfurt een populaire plaats onder de Nederlanders om vanaf te vliegen. Frankfurt is namelijk één van de grootste vluchthavens van Europa. Vanaf Frankfurt gaan vluchten naar uw vakantiebestemmingen 3 keer per dag, waar ze in Nederland 1 keer per week gaan.

Hannover

Vliegveld Hannover is ruim 2 uur rijden vanaf Oost-Nederland, niet eens een halfuur verder dan Amsterdam! Daarbij komt dat u op de weg naar Hannover veel minder files treft dan richting Amsterdam.

Keulen

Woont u in Zuid-Nederland? Dan is een vakantie vanaf Duitsland en één van de Duitse vliegvelden helemaal voordeliger! Op iets meer dan een uur rijden bent u in Keulen! Vliegveld Keulen biedt veel vliegvakanties aan naar veel bestemmingen.

Münster

Vliegveld Münster is gelegen ten hoogte van Arnhem. Korte inchecktijden en weinig files onderweg is waar u onder andere van profiteert wanneer u op vakantie gaat vanaf Münster. Net als andere Duitse vliegvelden vliegt u vanaf Münster al zeer voordelig.

Paderborn

Vliegveld Paderborn is iets minder bekend onder de meeste Nederlanders, maar staat enorm goed aangeschreven. Het grote voordeel van Paderborn? U kunt er gratis parkeren! Dat is pas voordelig op vakantie.

Weeze

Vliegveld Weeze ligt op de grens van Nederland en is daardoor zeer gunstig gelegen voor Nederlanders. Vanaf Weeze vliegen veel budgetmaatschappijen, waardoor u voordelig op vakantie kunt vanaf Weeze.

Ervaringen van andere vakantiegangers

In plaats van dat wij proberen u te overtuigen, laten we dat onze klanten doen! Zij weten als geen ander hoeveel geld er bespaard kan worden op een vliegreis, omdat zij het al eens, of meerdere keren, hebben meegemaakt!

4 klanten beoordelen Vakanties vanaf Duitsland met een 8.6!

Dhr. Koopman

26 januari 2017

We hebben een prachtige vakantie gehad op Ibiza. We zijn erg goed geholpen door vakantievanafduitsland.nl, wisten we maar eerder dat het zoveel voordeliger kon!

Ibiza is ook een zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Bedankt vakantievanafduitsland.nl!

Mevr. Sars

26 januari 2017

Net teruggekomen van een heerlijk vakantie met de kids. Wij verbleven in Parque Raquel op Gran Canaria. Het was heerlijk om zo kort onderweg te zijn, wij hebben het voordeel dat we vlakbij Duitsland wonen, de reis was erg rustig. Een verademing in vergelijking met Nederland. Wij bedankt vakantievanafduitsland voor de goede zorgen!

Mevr. Schipdam

26 januari 2017

Club Marthas Resort is een fantastisch hotel, alles was aanwezig voor een heerlijke zomervakantie. Boeken ging snel, makkelijk en het is inderdaad veel goedkoper om op vakantie te gaan vanaf Duitsland.

Volgend jaar gaan wij hier zeker weer heen!

Fam. Boeve

8 juni 2016

Heerlijke vakantie gehad in hotel Crystal Family in Belek in de 1e week van mei. Prachtig weer, net hotel, direct aan het strand. Leuke animatie, goed eten, vriendelijk personeel. Zwembaden met glijbanen erg leuk voor de kinderen. Klein winkelcentrum net buiten hotel. Prima geregeld via vakantievanafduitsland.nl.

Vragen of hulp nodig? 0546-628621 of neem Contact op!