De website van Vakantie vanaf Duitsland maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het
  • Vakantie vanaf Duitsland
    is aangesloten bij:
  • Reise Garant logo
  • Deutschen Reisepreis Sicherungsverein logo
Vakantie zoeken

Zoek uw ideale reis

Vul nu je voorkeuren in!

Volwassenen
Kinderen:
Leeftijd: Jaar
+ Voeg kind toe
Reisgezelschap wijzigen Reisgezelschap opslaan
Vakanties tot 50% goedkoper Extra veel vluchten Minder files Kortere inchecktijden

Algemene voorwaarden

Voorwaarden voor geboekte reizen op deze site

Als u een reis boekt bij ons voor een Nederlandse reisorganisatie dan gelden de voorwaarden van de ANVR (nummer 2562) en SGR (nummer 2567), waar wij bij aangesloten zijn.

Boekt u een reis van een Duitse reisorganisatie dan gelden de voorwaarden van deze Duitse reisorganisatie. Als u een reservering maakt komt u vanzelf de voorwaarden van deze reisorganisatie tegen. Deze voorwaarden staan meestal aangegeven bij de vermelding AGB (Allgemeine Geschäfts Bedingen).

Betalingen

Voor de betalingen van de reissom hanteren wij de voorwaarden welke gelden voor de ANVR. U dient per omgaande een aanbetaling te doen van 15% voor vliegreizen en 20% voor autoreizen. De restantbetaling dient 6 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Voor bepaalde reizen kunnen afwijkende voorwaarden gelden deze nemen wij dan over.

In Duitsland gelden per reisorganisatie andere voorwaarden. Daarom hanteren wij voor de betalingen de ANVR voorwaarden zoals deze gelden in Nederland, zodat de voorwaarden voor onze klanten altijd gelijk zijn. Voor losse vliegtickets dient u in het algemeen altijd het volledige bedrag per direct te betalen.

Contactgegevens

VakantieVanafDuitsland.nl / Reisbureau Kroeze B.V.

Almeloseweg 6

7651 NG Tubbergen

K.v.K. nr: 6075792

info@vakantievanafduitsland.nl 0546-628621

Openingstijden

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen of langskomen in ons filiaal in Tubbergen!